23 Eylül 2022 Gaziantep Su Kesintileri Mahallelere Göre Liste! Gaziantep Su Kesintisi Nerelerde Olacak?
13
Toroslar EDAŞ firmasından sonra şehrin su hizmeti dağıtımından sorumlu kamu kurumu GASKİ’den de yeni bir duyuru geldi. Kamu kurumu, yeni günde Gaziantep’te su kesintisinin yaşanıp yaşanmayacağına ilişkin ayrıntılı açıklamalarda bulundu.
Foto Haber ve Resimleri Görmek İçin Diğer Sayfaya Geçiniz...
23
Uzun süredir Gaziantep şehrinin birçok bölgesinde şebeke iyileştirme çalışmaları yürüten Toroslar EDAŞ, 23 Eylül Cuma günü için de benzer bir duyuru yayınladı. Gün içerisinde ekiplerin sahaya ineceğini belirten dağıtıcı firma, söz konusu çalışmalar kapsamında bazı bölgelerde elektrik kesintilerinin yaşanacağını bildirdi. Toroslar EDAŞ’ın bu duyurusunun ardından GASKİ’nin de su kesintisi duyurusu yayınlayıp yayınlamadığı merak konusu oldu.
Foto Haber ve Resimleri Görmek İçin Diğer Sayfaya Geçiniz...
33
23 Eylül Cuma gününe yeni bir duyuru ile başlayan Toroslar EDAŞ, yeni günde Gaziantep şehrinin birçok ilçesinde şebeke iyileştirme çalışmalarının yürütüleceğini bildirdi. İlçelerde yürütülecek olan şebeke çalışmaları neticesinde bazı bölgelerde elektrik kesintilerinin yaşanacağını belirten Toroslar EDAŞ, bölge halkını elektrik kesintileri konusunda bilgilendirdi.
Bölge halkı, Toroslar EDAŞ tarafından yayınlanan elektrik kesintisi duyurusunun ardından benzer bir kesinti duyurusunun GASKİ tarafından da yapılıp yapılmadığını araştırmaya başladı. Yeni günde su kesintisinin yaşanıp yaşanmayacağını merak eden bölge halkına, kamu kurumu GASKİ’den yanıt geldi.
Resmi internet sitesi üzerinden yeni güne dair bir duyuru yayınlayan kamu kurumu GASKİ, Toroslar EDAŞ tarafından yürütülecek olan şebeke çalışmalarının su hizmetlerini etkilemeyeceğini, ek olarak kendi bünyesinde de herhangi bir çalışmanın planlanmadığını ifade etti.
GAZİANTEP SU KESİNTİSİ BİLDİRİMİ 2022
Yeni günde şehrin herhangi bir bölgesinde su kesintisinin planlanmadığını ifade eden GASKİ, bazı durumlardan yaşam alanı içerisinde kaynaklanan sebeplerden ötürü de suların kesilebileceğini bildirdi. Söz konusu kesintinin su borcu sebebi ile yaşanmadığından emin olunmasının ardından kurum ile irtibata geçilmesi gerektiğini ifade eden GASKİ, arıza bildirimlerinin kurumun ALO 153 numaralı hattı üzerinden oluşturulabileceğini belirtti.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.