20 Eylül 2022 Gaziantep Detaylı Hava Durumu Yorumu: Hava Sıcaklığı Kaç Derece? Nem Oranı Yüzde Kaç?
13
Eylül ayına girilmesi ile birlikte yurt genelinde hava sıcaklıkları düşmeye başlarken bölge bölge yağışlar da gözlendi. Ülkenin en sıcak yerlerinden birisi olan Gaziantep ili ise bu durumdan pek etkilenmeyerek 30 derecenin üstünde hava sıcaklıkları ile güne başlamaya devam ediyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Gaziantep hava durumu tahminlerini merak eden vatandaşlar için 20 Eylül 2022 tarihli raporunu yayınladı.
Foto Haber ve Resimleri Görmek İçin Diğer Sayfaya Geçiniz...
23
Yurt genelinde hava sıcaklıklarının düşüşe geçmeye başladığı şu günlerde Gaziantep halkı için yine sıcak bir gün başladı. Saat 09:00 ile 12:00 arasında 31 derecelik hava sıcaklığı ile karşılayacak olan Gaziantep halkı, bu saat diliminde yüzde 24’lük nem oranı ile yüz yüze gelecek. Rüzgarın saatteki azami hızı ise 28 kilometre olacak.
Foto Haber ve Resimleri Görmek İçin Diğer Sayfaya Geçiniz...
33
Yeni güne ilişkin hava durumu tahminlerini yayınlayan Meteoroloji Genel Müdürlüğü, saat 12:00 itibari ile sıcaklığın 1 derece yükseleceğini ve 32 dereceye ulaşacağını belirtti. Bu zaman dilimi içerisinde nem oranının yüzde 24’ten yüzde 26’ye yükseleceğini bildiren Meteoroloji Genel Müdürlüğü, rüzgarın saatteki maksimum hızını ise 39 kilometre olarak açıkladı.
GAZİANTEP HAVA DURUMU SAATLİK TAHMİNLER 20 EYLÜL 2022
Yeni güne ilişkin hava durumu tahminlerini yayınlayan Meteoroloji Genel Müdürlüğü, saat 15:00’ten sonra Gaziantep’te sıcaklıkların düşeceğine işaret etti. Nem oranının ise tersi yönde hareket edeceğini belirten Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 20 Eylül 2022 günü görülecek olan saatlik hava durumu olaylarını şu şekilde sıraladı:
- 15:00- 18:00 arası sıcaklık, nem, rüzgar hızı tahminleri: 28 derece, yüzde 37, 39 km
- 18:00- 21:00 arası sıcaklık, nem, rüzgar hızı tahminleri: 24 derece, yüzde 53, 22 km
- 21:00- 24:00 arası sıcaklık, nem, rüzgar hızı tahminleri: 22 derece, yüzde 74, 22 km
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.