25 Ağustos 2022 Gaziantep Su Kesintileri Mahallelere Göre Liste! Gaziantep Su Kesintisi Nerelerde Olacak?
14
GASKİ, yeni günde Gaziantep’te su kesintisinin yaşanıp yaşanmayacağını merak eden vatandaşlar için yeni bir duyuru yayınladı. Kamu kurumu hem su kesintisine hem de su kesintisi yaşanması durumunda yapılması gerekenlere ilişkin vatandaşları bilgilendirdi.
24
Gaziantep ilinin su hizmeti dağıtımından sorumlu kurumu olan GASKİ, 25 Ağustos Perşembe gününe yeni bir duyuru ile başladı. Bir süredir Toroslar EDAŞ tarafından yürütülen şebeke bakım- onarım ve iyileştirme çalışmaları sebebi ile elektrik kesintilerine maruz kalan vatandaşları su kesintileri hakkında bilgilendiren GASKİ, ayrıntıları paylaştı.
GASKİ, yeni gün dahilinde Gaziantep ilinin herhangi bir bölgesinde kurum tarafından çalışma yürütülmeyeceğini ve dolayısı ile de 25 Ağustos Perşembe günü için Gaziantep’te su kesintisi planlanmadığını belirtti.
34
GASKİ, bazı durumlarda kamu kurumundan kaynaklanmayan sebeplerden ötürü de su kesintilerinin yaşanabileceği konusunda bölge halkını uyardı. Bu gibi durumlar karşısında kurum ile irtibat kurulması gerektiğini belirten GASKİ, arıza bildirimlerinin kurumun ALO 153 numaralı hattına yapılabileceğini bildirdi.
GASKİ, daha önceden kurum tarafından duyurulmuş olan su kesintileri konusunda bilgi almak isteyen vatandaşların da kurumun ALO 153 numaralı hattını arayabileceklerini belirtti.
44
GASKİ, daha önceden kurum tarafından duyurulmamış olan ve dolayısı ile de kurumdan kaynaklanmayan sebeplerden ötürü ortaya çıkan su kesintisi durumlarında arıza bildirimi yapmadan önce bazı kontrollerin sağlanması gerektiğini belirtti. Kamu kurumu su kesintisinin yaşanması durumunda yapılması gerekenleri şu şekilde sıraladı:
- Su borcunun sıfırlanmış olduğundan emin olun
- Su sayacını ve vanaları kontrol edin.
- Mümkünse arızanın neyden kaynaklandığını tespit edin.
- Arıza kaydı oluşturmak üzere kurumu aramadan önce kesintinin yaşandığı alana ilişkin adres ve abone numarası bilgilerine ulaşın.
- Arıza kaydının oluşturulduğu esnada telefondaki yetkilinin gerekli görmesi durumunda ekipler gelmeden hemen önce binanın ana rögar kapaklarını açık hale getirin.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.