Gaziantep'te Artan Gayrimenkul Fiyatlarına Kamu Kurumundan Darbe! Gaziantep'te Bulunan 5+1 Dairenin Fiyatı 515 Bin TL'ye Düştü!
14
Köklü kamu bankalarımızdan olan Vakıfbank, elinde bulunan icralık gayrimenkuller için ilana çıktı. Banka, söz konusu icralık gayrimenkullerin ihale yolu ile satışa sunulduklarını bildirdi.
Foto Haber ve Resimleri Görmek İçin Diğer Sayfaya Geçiniz...
24
Vakıfbank, elinde bulunan icralık gayrimenkullerin satışları için Intengo ile iş birliği yaptığını duyurdu. Söz konusu iş birliğinin ardından harekete geçen banka, Gaziantep ilinin farklı bölgelerinde bulunan biri tarla diğeri ise daire olan iki gayrimenkul için yeni ihaleler düzenlendiğini bildirdi.
Foto Haber ve Resimleri Görmek İçin Diğer Sayfaya Geçiniz...
34
Vakıfbank yapmış olduğu Intengo iş birliği kapsamında yeni bir ihale düzenlediğini duyurdu. Söz konusu ihale kapsamında Gaziantep- Araban Turgut Özal Mahallesi konumunda bulunan bir daireyi satışa çıkardığını bildiren kamu bankası, ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.
Vakıfbank- Intengo iş birliği kapsamında düzenlenmiş olan ihaleye konu olan gayrimenkulün daire vasıflı olduğu belirtilirken, söz konusu dairenin dubleks olduğu bildirildi. Toplam kullanım alanı 185 metrekare olan dairenin kredi çekimine uygun olduğunu belirten banka, ihale başlangıç bedelini 515 bin TL olarak açıkladı. Kamu bankası, dubleks daire ihalesine katılarak fiyat teklifi vermek isteyen vatandaşların, 25 bin 750 TL’lik teminat bedelini yatırmaları gerektiğini belirtti.
Foto Haber ve Resimleri Görmek İçin Diğer Sayfaya Geçiniz...
44
Vakıfbank, Intengo ile yapmış olduğu anlaşma kapsamında bir ihale daha düzenlediğini duyurdu. Yeni ihalesinde daire değil tarla satışı yapılacağını belirten banka, ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.
Vakıfbank tarafından düzenlenmiş olan ikinci ihaleye konu olan gayrimenkulün tarla olduğu duyurulurken, söz konusu ihale kapsamında iki adet tarlanın birden satılacağı bildirildi. 84 bin 811 metrekarelik kullanım alanına sahip olan iki tarla için belirlenmiş olan ihale başlangıç bedeli, 3 milyon 500 bin TL olarak duyuruldu. Banka, ihaleye katılarak fiyat teklifi vermek isteyen tüketicilerin 175 bin TL’lik hizmet bedelini yatırmaları gerektiğini belirtti.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.