İkinci Kez Bebek Bekleyen Fahriye Evcen ve Burak Özçivit’ten “Ayrılık” İddialarına Yanıt Geldi!
13
Ünlü ve güzel oyuncu Fahriye Evcen, 9 yıl önce Çalıkuşu dizisinin setinde tanıştığı ünlü ve yakışıklı oyuncu Burak Özçivit ile 2017 yılında dünya evine girdi. Son olarak 2017 yılında televizyon dizilerinde yer alan Evcen, bir süre kariyerine ara verdi ve 2019 yılında ünlü çift, oğulları Karan’ı kucaklarına aldı. Daha sonra Fahriye Evcen, 2021 yılında Alparslan Büyük Selçuklu dizisi ile setlere geri döndü ve ünlü çift de son olarak ikinci kez bebek bekledikleri haberleri ile gündemi salladı. İkinci kez anne-baba olmaya hazırlanan çiftin boşanacağı iddiaları gündeme gelince, bebek haberi de havada kaldı. Ünlü çift, ayrılacaklarına dair gündeme gelen iddialara beklenmeyen bir yanıt verdi.
Foto Haber ve Resimleri Görmek İçin Diğer Sayfaya Geçiniz...
23
Gündeme gelen iddialara göre Fahriye Evcen, bir süredir kayınvalidesi ile gerilim yaşıyor ve anlaşamıyordu. Bu nedenle de Evcen ile Özçivit arasında bir tartışma yaşandığı ve Evcen’in de sonunda evi terk ettiği iddia edildi. Son olarak ikinci kez anne-baba olma hazırlıkları ile gündeme gelen çiftin mutlu günlerinde ortaya çıkan bu iddialar herkesi çok şaşırttı.
Hayranları ünlü çiftten bebekle ilgili güzel haberler beklerken, gelen ayrılık haberleri hem çiftin hayranlarını üzdü hem de herkesi şaşırttı. Ancak çiftten bu iddialar jet hızında yanıt geldi.
Foto Haber ve Resimleri Görmek İçin Diğer Sayfaya Geçiniz...
33
Geçtiğimiz günlerde Burak Özçivit, 3 yaşındaki oğlu Karan ile deniz keyfi yaparken görüntülenmişti. Yaz sezonunu Gündoğan’da bir otelde açan Özçivit ve Evcen çiftinin ayrılacakları iddiaları sonrasında ünlü ve yakışıklı oyuncu Burak Özçivit’ten bir açıklama geldi. Sosyal medya hesabından ayrılık iddialarına yanıt veren Burak Özçivit, eşi Fahriye Evcen ile birbirlerine sarılıp güldükleri bir pozlarını paylaşarak, paylaşıma da “Artık saçmalamayın! Bizi rahat bırakın. Herkese sevgiler” notunu düştü.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.