Mustafa Topaloğlu’nun Hedefinde Mahsun Kırmızıgül Var! “Ben Onu Keşfettim O İse…”
13
Türkiye’nin en sıra dışı isimleri arasında yer alan ünlü şarkıcı Mustafa Topaloğlu, yaptığı dikkat çekici açıklamalara bir yenisini daha ekledi. Katıldığı programlarda dile getirdiği eğlenceli açıklamaların yanı sıra uzay ile ilgili yaptığı esprilerle de sık sık gündeme gelen Topaloğlu, bu kez de ünlü şarkıcı, oyuncu ve yönetmen Mahsun Kırmızıgül’ü hedefine alarak açıklamalarda bulundu. Mustafa Topaloğlu, Haberler.com’a yaptığı açıklamalarda yıllar önce kurduğu Prestij Müzik şirketinin kardeşi ve Mahsun Kırmızıgül tarafından elinden alındığını söyledi. Topaloğlu “Sahibi olduğum şirkette bir anda kendimi çalışan olarak buldum” sözlerini dile getirdi.
Foto Haber ve Resimleri Görmek İçin Diğer Sayfaya Geçiniz...
23
Yıllar önce kurmuş olduğu müzik şirketi Prestij Müzik hakkında açıklamalarda bulunan Mustafa Topaloğlu, Mahsun Kırmızıgül ile ilgili de çarpıcı iddialarda bulundu. Yıllar önce kurduğu şirketin başına kardeşini geçiren Topaloğlu, “Kazandığım paralarla aileme bir katkım olmadı.
Sadece kız kardeşime bir ev aldım o kadar. Prestij Müzik’i ben kurdum. Kazandığım paraları sanatçıların albümlerine harcadım. Mahsun Kırmızıgül, Alişan, Özcan Deniz ve Haluk Levent… Unkapanı’nda bestekarlara yapılan adaletsizliği görünce şirket kurdum. Unkapanı’na bir düzen getirdim, ünlü olmama rağmen yerde izmarit topluyordum” dedi.
Foto Haber ve Resimleri Görmek İçin Diğer Sayfaya Geçiniz...
“Kendi Kurduğum Şirkette Hisse Sahibi Olmadım”
Topaloğlu yaptığı açıklamada şirketinden kardeşine ve onun arkadaşına hisse verdiğini, kendisinin ABD’ye gittiği dönemde onların, şirketin “Nokta” olan ismini “Prestij” olarak değiştirdiklerini söyledi.
İkisinin birleşince kendisinden daha fazla söz hakları olduğunu söyleyen ve kardeşinin de imza yetkisi olduğunu belirten Mustafa Topaloğlu, kardeşinin imza yetkisini kötüye kullandığını iddia etti. Topaloğlu “Kendi kurduğum şirkette hisse sahibi olmadım. Ben bunu çok sonra öğrendim. İmza yetkisi verdiğim için beni şirketten ayırmışlar” dedi.
Foto Haber ve Resimleri Görmek İçin Diğer Sayfaya Geçiniz...
33
Mustafa Topaloğlu, açıklamalarının devamında ise “Şirkette kardeşimin, Mahsun Kırmızıgül’ün ve Burhan Aydemir’in odası vardı. Benim için oda yapmamışlar” dedi.
Bunun üzerine Topaloğlu, kendisine gelen “Mahsun en popüler isim olduğu için mi odası vardı, yoksa sana karşı olanların içinde yer aldığı için mi?” sorusuna karşılık “Onlar kurduğum şirketten beni diskalifiye ederek kendi aralarında bölüşmüşler. Mahsun Kırmızıgül’ü biz keşfettik. O da bir gün gelip beni şirketimden edenlerin arasındaydı. Keşke böyle yapmasalardı, bu hatalar olmasaydı şirket çok büyürdü” dedi.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.