Survivor Polemiğine Demet Akalın Şoku! Survivor Güzeli O Lafların Altında Kalmadı! "Evine Haciz Geldiğinde ki Ajitasyonunu Unutmasın!"
14
Survivor 2021 gönüllüler takımında verdiği mücadele ile hafızalara kazanan Aleyna Kalaycıoğlu Ferit Ömerlioğlu'nun sunduğu programa konuk oldu. "Hürriyet ile cesur yürek serisi" adı verilen programına konuk olan Aleyna geçmişe dönük hazmedemediği tüm konuşmalara tek tek yanıt verdi. Dobra halleri programda dikkatleri çekti.
24
Programın sunucusunun sorduğu soru üzerine kendini tutamadı. Survivor'da yarıştığı dönemde Demet Akalın'ın söylediği sözlere artık susmadı ve cevabını verdi. Geçmişte Demet Akalın "Ajitasyona kurban gittik" demişti.
"Bu sözler hakkında ne hissettin?" diye soran sunucuya;
"Şaşırmadım çünkü herkes kendine yakışanı yapıyor" dedi.
Haberin Devamı İçin Diğer Sayfaya Geçiniz...
34
Demet Akalın'ın bu sözlerine karşılık konuşmasının devamına şu şekilde yer verdi: "Bu durum benim en hassas noktamdı ve birçok insan beni buradan vurmaya çalıştı. Bunun farkındayım ama herkeste onun evine haciz geldiğinde kameralar karşısında ne kadar ağladığını çok iyi farkında. Asıl ajitasyon budur. Para için ağlamaktır. En azından benim ailem de olan bir durum sağlık söz konusuydu" dedi.
"Onların İnsanlığa Bırakıyorum!"
Engelli kardeşini gördüğündeki o ağlama sahnesine yönelik "ajitasyon" denmesine karşılık;
"Tabii ki kardeşimi gördüğümde duygulanıyorum. Survivor'da da aynısı oldu. Herkes ailesini görünce ağlıyordu. Sorun olmuyordu. Ben kardeşime sarılıp ağlayınca sorun oldu. Ajitasyon olarak gören insanlar onların insanlığa bırakıyorum, empatiden yoksunlar" dedi.
Haberin Devamı İçin Diğer Sayfaya Geçiniz...
44
Aleyna Kalaycıoğlu konuşmasının devamında sözlerini biraz daha ağırlaştırdı ve Demet Akalın gibi kendisine bu ithamlarda bulunanlara net bir şekilde şu cevabı vererek konuşmayı sonlandırdı: "Empatiden yoksun insanlar eğer bir ajitasyon yapıldıysa kameralara çok güzel ağlamaya bildiği için en büyük ajitasyonu o yaptı. Çıktı kameralara hüngür hüngür ağladı evi gidiyor diye!"
Aleyna Kalaycıoğlu ve Kardeşi Cansu Kalaycıoğlu Kimdir?
Aleyna Kalaycıoğlu 2021 yılında gönüllüler kategorisinde yarıştı. 1998 yılı Bursa doğumludur. Annesi ve babası 10 yaşındayken ayrıldığı için annesi ve kardeşiyle İstanbul'da yaşamına başlamıştır. ABD uçak mühendisliği bölümünü kazanan Aleyna spor hayatıyla da göz dolduruyor. 10 senedir voleybol oyunculuğu yapıyor.
"Kardeşimden yana vurulmaya çalışıyorum" dediği Aleyna'nın kız kardeşi Cansu Kalaycıoğlu'dur. Yaşadığı bir trafik kazası sonucu yüzde 100 engelli bir şekilde yaşamına devam etmeye çalışıyor. Yarışmada aile oyununda istisnai bir durum yapılarak Aleynanın kız kardeşi tekerlekli sandalyede yarışma yerine getirilmişti. Aleyna gözyaşlarını tutamamıştı.
O anlar televizyona yansırken Demet Akalın'la yaşanan polemik bu şekilde oluşmuştu.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.