Hadise Güzellik Kraliçesi Oldu: Hem de Öyle Bir Şeyin Tacını Aldı ki Herkesin Ağzı Açık Kaldı! Hayranlarını Büyüledi!
14
Yeni gelin Hadise kısa bir tatilin ardından yeniden sahnelere döndü. Antalya'da 23.sü düzenlenen Tarım ve Seracılık festivalinde şarkıcı olarak yerini aldı. Antalya'nın Kumluca ilçesinde düzenlenen festival alanı pek çok kişinin de tepkisine neden oldu. İHA'nın haberine göre Hadise festivalde yılın domates güzeli seçildi.
Foto Haber ve Resimleri Görmek İçin Diğer Sayfaya Geçiniz...
24
Bu yıl 23.sü düzenlenen Tarım ve Seracılık festivali Pandemi salgının etkisi ile son 2 yıldır iptal edilmişti. Yapılamayan konserlerin üzerine serbestlik döneminin başlatıldığı bu süreçte ilk defa halka yönelik konser düzenlendi. Halka açık olarak düzenlenen festival alanında yaklaşık 10 bin kişi bulunuyordu. Hadisenin Domates Kraliçesi seçildiği konsere dair video ve fotoğraflar sosyal medyada paylaşıldıktan sonra büyük ilgi gördü.
Foto Haber ve Resimleri Görmek İçin Diğer Sayfaya Geçiniz...
34
Bu yıl 23.sü düzenlenen geleneksel Tarım ve Seracılık festivali'nde tepki çeken kareler yaşandı. Sosyal medya başlatılan polemik festivale gölge düşürmedi. Antalya'nın Kumluca Karatepe Stadı'nda gerçekleştirilen konser karşısında cami olması nedeniyle pek çok kesim tarafından eleştirildi. Bu durum festival alanından yapılan paylaşımların ardından sosyal medyada kullanıcılardan büyük tepki topladı.
Foto Haber ve Resimleri Görmek İçin Diğer Sayfaya Geçiniz...
44
Festival sırasında domates kraliçesi seçilen Hadise şarkılarını sevenleri ile paylaşırken öğüt dolu sözlerini de unutmadı. Gençlere yönelik her konserinde özel bir konuşma yapan Hadise “Gelecek siz gençlerin elinde. Sizler ne istiyorsanız hayatınızda o gerçek olsun. İyi ki bu akşam buradayım” sözlerini paylaştı.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.