Gaziantep Doğa Koleji'nden Flaş Açıklama: "Operasyonla İlgimiz Yok!"

Son günlerde Türkiye gündemine bomba gibi düşen Can Holding'e yönelik operasyon ve el konulan şirketler arasında Doğa Koleji'nin adının geçmesi, velilerde ve eğitim camiasında büyük endişe yaratmıştı.
Gaziantep Doğa Koleji'nden Flaş Açıklama: "Operasyonla İlgimiz Yok!"

Gaziantep Doğa Koleji'nden yapılan son dakika açıklaması, kafalardaki soru işaretlerini giderdi: Gaziantep, Adana, Kayseri ve Kahramanmaraş Doğa Koleji kampüslerinin bu operasyonla hiçbir ilgisi bulunmuyor!

Can Holding Operasyonu ve Doğa Koleji İddiaları

Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Can Holding'e düzenlenen kapsamlı operasyon kapsamında, holding bünyesindeki 121 şirkete el konulduğu bildirilmişti. Operasyonun ardından bazı medya organlarında çıkan haberlerde, el konulan şirketler arasında "Doğa Kolejleri"nin de adının geçtiği iddia edilmişti. Bu durum, özellikle Doğa Koleji'nde eğitim gören öğrencilerin velilerini endişelendirmişti.

Gaziantep Doğa Koleji'nden Beklenen Açıklama Geldi!

Yaşanan kafa karışıklığı üzerine Gaziantep Doğa Koleji yönetimi, kamuoyuna net bir açıklama yaptı. Yapılan açıklamada, Adana, Gaziantep, Kayseri ve Kahramanmaraş Doğa Koleji kampüslerinin, Can Holding kapsamında bulunmadığı vurgulandı. Bu kampüslerin, HG Holding bünyesinde faaliyet gösterdiği ve HG Holding'in Doğa Kolejleri ile ilişkisinin yalnızca isim hakkı anlaşmasına dayandığı belirtildi.

Okul yönetiminden gelen açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Adana, Gaziantep, Kayseri ve Kahramanmaraş Doğa Koleji’nin eğitim-öğretim faaliyetleri HG Holding bünyesinde ve tamamen bağımsız bir yapılanma ile yürütülmektedir. Hem HG Holding’in hem de bu Doğa Kolejleri'nin medyada yer alan haberlerle hiçbir ilgisi bulunmamaktadır."

Eğitim Faaliyetleri Kesintisiz Devam Ediyor!

Açıklamada ayrıca, Adana, Gaziantep, Kayseri ve Kahramanmaraş Doğa Koleji'nin yönetiminin, mali yapısının ve tüm operasyonel süreçlerinin HG Holding çatısı altında, Gürsoy Cemre Özel Eğitim ve Öğretim Kurumları tarafından tamamen bağımsız bir şekilde yürütüldüğü ifade edildi. Tüm kampüslerde derslerin, akademik programların ve sosyal etkinliklerin kesintisiz bir şekilde devam ettiği, öğrencilerin eğitimlerine herhangi bir aksaklık yaşanmadan devam ettiği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.