Gaziantep Milli Eğitim Buna Neden Müdahale Etmiyor? Süleyman Şah Anadolu Lisesi'nde Kantinci Hakkındaki İddialar Ayyuka Çıktı!

Gaziantep Milli Eğitim Buna Neden Müdahale Etmiyor? Süleyman Şah Anadolu Lisesi'nde Kantinci Hakkındaki İddialar Ayyuka Çıktı!
Gaziantep'te Süleyman Şah Anadolu Lisesi'nde Skandal iddialar! Kantinci okulun güvenlik görevlisi akrabasıyla bir olup neler yapıyor

Gaziantep'teki Süleyman Şah Anadolu Lisesi'nde yaşanan bir güvenlik uygulaması iddiası, eğitim camiasında ve sosyal medyada tartışmalara yol açtı. Kantini işleten kişi, okulun Güvenlik görevlisi tutacak parası olmamasından faydalanarak kendi akrabasını okulun güvenlik görevlisi olarak koyduğu iddia ediliyor. Kantincinin Yerleştirdiği Güvenlik elemanı maddi durumları olmadığı için evden yiyecek getirmek zorunda olan öğrencilerin çantalarında getirdikleri yiyeceklere, içinde kaç kişilik yemek olup olmadığına kadar detaylı bir arama yaptığı iddiası ise veliler tarafından tepkiye yol açtı...

OKULUN GÜVENLİK KAMERASI KONTROL EDİLSİN

Gaziantep'te Süleyman Şah Anadolu Lisesi'nde yaşandığı iddia edilen olay tepkilere yol açıyor! Okul yönetiminin bu konuya el atmaması ise dikkat çekerken! Kantincinin bu iddiaları yalanlaması halinde Veliler ' Sabah saat sekiz gibi okula gelen öğrencilerin durumları bu kayıtlarla netlik kazanabileceğini, okulun güvenlik kamerası kayıtlarının incelenmesi gerektiğini.' belirttiler.

SOSYAL MEDYADA YAPILAN YORUMLAR

ekran-resmi-2024-05-08-12-43-48.png

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum