GAÜN’de “1. Ulusal Bahar Sempozyumu” düzenlendi

GAÜN’de “1. Ulusal Bahar Sempozyumu” düzenlendi
Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Diş Hekimliği Fakültesi tarafından hazırlanan "1. Ulusal Bahar Sempozyumu" düzenlendi.

GAÜN Atatürk Kongre ve Sanat Merkezi'nde gerçekleşen sempozyumun açılış konuşmasını yapan GAÜN Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı ve Sempozyum Başkanı Prof. Dr. Uğur Aydın, sempozyum hakkında bilgi vererek bu tür etkinliklerin güncel mesleki becerilerin edinmesinde önemli olduğunu belirtti.

Diş Hekimliği Fakültesi öğrencilerine bu tür etkinliklere katılma tavsiyesinde bulunan Prof. Dr. Uğur Aydın, "Hekimlik mesleği hayat boyu öğrenmeyi gerektiren bir meslek grubudur. Dolayısıyla bu tür bilimsel etkinlikler bilgi ve becerilerimizi güncellemek adına çok değerlidir. Mümkün oldukça buradaki güncel bilgileri edinerek mesleki yaşantınızı geliştirin hayat boyu öğrenin. Çalışmalarıyla ve projeleriyle kendisini ulusal ve uluslararası arenada çok güzel bir konuma getirerek bu konularda çok tecrübe kazandı, önemli mesafeler kat eden Doç. Dr. Derya Gürsel Sürmelioğlu, bilgi ve tecrübesiyle bu sempozyumu düzenlememizde katkı sağladı ona ve diğer arkadaşlarımıza emeklerinden dolayı teşekkür ederim" şeklinde konuştu.

Gaziantep Diş Odası Başkanı Yücel Özbaş ise GAÜN Diş Hekimliği Fakültesiyle önemli işler yaptıklarını belirterek, etkinliğinde düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

Açılış konuşmaları sonrası farklı üniversitelerden katılım sağlayan akademisyenle sunumları gerçekleştirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.