Gaziantep'te Öğrenci Ve Öğretmenlerin İftar Çilesi

Gaziantep'te Öğrenci Ve Öğretmenlerin İftar Çilesi
Gaziantep’te ikili eğitim yapan okullardaki çıkış saatinin iftara yakın olması, öğrenci ve öğretmenlerin geç iftar açmasına veya yolda açmalarına neden oluyor. Bazı veliler en azından Ramazan ayında okul çıkış saatlerinin öne alınmasını istiyor.

Gaziantep’te ikili eğitim yapan okulların çıkış saatleri, öğrenci, öğretmen ve velileri zor durumda bırakıyor. Bir çok okul iftara kısa bir süre kala dağılırken, öğrenci, öğretmen ve veliler iftara yetişmekte zorlanıyor.
Okulların iftara yakın dağılması ve trafik yoğunluğu nedeniyle yolda iftar açmak zorunda kalan bazı öğrenci, öğretmen ve veliler, okullarda saat ayarlaması yapılması gerektiğini dile getirdiler.

RAMAZAN AYINDA DÜZENLEME YAPILABİLİR


Veliler ”Okulumuz iftara yakın dağılıyor. Trafik çok kalabalık oluyor. Bu yüzden iftara yetişemiyoruz. İftar saatinde yolda oluyoruz. Oysa bu ikili eğitim yapılan okullarda teneffüs saatleri biraz kısılsa veya giriş saatleri öne alınsa çok iyi olacak. En azından Ramazan ayına özel bir düzenleme yapılmalı. Bu düzenleme kimin yetkisinde bilmiyoruz ama okul müdürlerinin bu konuda bir adım atmasını bekliyoruz.” diye konuştular

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.