MSÜ sınav yerleri açıklandı: İşte ÖSYM’den yapılan o duyuru

MSÜ sınav yerleri açıklandı: İşte ÖSYM’den yapılan o duyuru
Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) adayları için heyecanlı bekleyiş sona erdi. ÖSYM, 2024 Millî Savunma Üniversitesi Askerî Öğrenci Aday Belirleme Sınavı (2024-MSÜ) için sınav giriş belgelerini yayınladı.

Türkiye'deki askeri öğrenci adayları için kritik olan MSÜ sınav giriş belgeleri, ÖSYM tarafından 22 Şubat 2024 tarihinde saat 14.00 itibarıyla erişime açıldı.

MSÜ Sınav Giriş Belgeleri Artık Erişime Açıldı

Adaylar, sınav yerlerini, binalarını ve salon bilgilerini T.C. Kimlik Numaraları ve aday şifreleriyle ÖSYM'nin resmî web sitesi üzerinden edinebilirler.

Sınav Günü Önemli Hatırlatmalar

Sınava girecek adaylar için bazı önemli hususlar bulunmaktadır. Sınav giriş belgesinde belirtilen salonda olmayan adaylar, sınavları geçersiz sayılacaktır. Adayların sınav günü yanlarında mutlaka sınav giriş belgesini bulundurmaları gerekmektedir. Ayrıca, sınav günü saat 10.00'dan sonra sınav binalarına alınmayacaktır. Bu nedenle adayların zamanında ve belirtilen kurallara uygun olarak sınav merkezlerine gitmeleri önemlidir.

MSÜ sınav giriş belgelerine erişmek için buraya tıklayabilirsiniz.

ÖSYM'den Duyuru

ÖSYM, 2024-MSÜ sınavına başvuran adayların sınav yerlerine atanma işlemlerini tamamladığını ve sınav giriş belgelerinin erişime açıldığını duyurdu. Adaylar için sınav gününe ilişkin detaylar ve önemli hatırlatmalar içeren duyuruda, sınav saatinden önce belirtilen kurallara dikkat edilmesi gerektiği vurgulandı.

İşte ÖSYM’den yapılan o duyuru:

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.