Başkan Tahmazoğlu’ndan öğrencilere müjde! Karşılıksız 9 Bin TL! İşte Şartlar

Başkan Tahmazoğlu’ndan öğrencilere müjde! Karşılıksız 9 Bin TL! İşte Şartlar
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da üniversite öğrencilerine sağladığı destekleri artırarak devam ediyor. İşte o yeni gelişme...

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, geçmiş yıllarda üniversite öğrencilerine verdiği desteği artırarak devam ettiriyor. Yapılan açıklamalara göre, başkanın üniversite öğrencilerine güz ve bahar dönemlerinde sağladığı destek miktarı 270 milyon TL'ye ulaştı.

Başkan Tahmazoğlu, Öğrencilere Yeni Bir Müjde Verdi

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, önceki eğitim öğretim dönemlerinde toplamda 8 bin TL destek sağladığı üniversite öğrencilerine, yeni eğitim öğretim döneminde destek miktarını 9 bin TL'ye çıkararak yeni bir müjde verdi. Başkan Tahmazoğlu, öğrencilere ilk dönemde 4 bin TL, ikinci dönemde ise 5 bin TL destek sağlayacak.

Başkan Tahmazoğlu: "Eğitim Desteği 5 Bin TL Oldu"

Gençlerin eğitim hayatlarında her zaman yanlarında olduklarını belirten Başkan Mehmet Tahmazoğlu, üniversiteli öğrencilere verilen destek miktarını 5 bin TL'ye çıkardıklarını duyurdu. Başkan Tahmazoğlu, destek başvurularının "Biz Şahinbeyiz" uygulaması üzerinden alındığını ve ikinci dönemde desteği 4 bin TL'den 5 bin TL'ye yükselttiklerini ifade etti.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.