Düğünden Üç Gün Sonra Şoke Eden Gerçek: Yeni Gelin Annesi ve Kocasını aldatırken yakaladı

Düğünden Üç Gün Sonra Şoke Eden Gerçek: Yeni Gelin Annesi ve Kocasını aldatırken yakaladı
Endonezya'da yaşayan Nelida, sevgilisiyle yıllar süren bir ilişkinin ardından mutlu bir düzen kurmaya hazırlanıyordu. Ancak beş yıllık birlikteliğin ardından yapılan düğün töreninden yalnızca üç gün sonra, hayatının şokunu yaşayacaktı.

Nelida'nın düğünü, geniş bir davetli listesiyle kutlanmış mutlu bir gün olarak başlamıştı. Ancak kısa sürede düğünün sevinci yerini acı verici bir gerçeğin ortaya çıkışına bıraktı. Nelida'nın evinde cinsel ilişki yaşarken komşular tarafından basılan damat ve kayınvalidesi, ilişkilerinin bu olmadığını, daha önceden de birbirleriyle birliktelik yaşadıklarını kabul etmek zorunda kaldılar.

MESAJLARINI YAKALADI

Olayın haberini komşularından alan Nelida, kocasının telefonunu incelediğinde onun ve annesinin cinsel içerikli mesajlarını gördü. İhaneti öğrendikten sonra kocasından ayrılma kararı alan Nelida, evlendikten sonra annesinin de tavırlarının değiştiğini fark ettiğini dile getirdi. Nelida, düğün sonrasında annesinin kendisine hakaret etmeye başladığını ve garip davranışlar sergilediğini belirterek yaşadığı hayal kırıklığını ve üzüntüyü ifade etti.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.