Bir Ülke Bunu Konuşuyor! Gelin kadın değil erkekmiş!

Bir Ülke Bunu Konuşuyor! Gelin kadın değil erkekmiş!
Çin'in Henan eyaletinin Huaiyang bölgesinde yaşanan bu olay, internet üzerinden tanışan ve kısa sürede evlenen adamın başına gelen bir dolandırıcılık vakası. Gelin kadın değil erkekmiş!

İNTERNETTEN TANIŞTI

San Huang isimli adam, internet üzerinden tanıştığı ve hamile olduğunu öğrendiği kız arkadaşıyla evlenmeye karar verdi. Çift, kısa sürede gösterişli bir düğün planladı ve düğün sorunsuz bir şekilde gerçekleşti.

Ancak düğünden sadece üç gün sonra gelin, 10.000 yuan (yaklaşık 30 bin TL) değerinde hediye ve mücevher alarak ortadan kayboldu.

DOLANDIRILDIĞINI GÜNLER SONRA ANLADI

Başlangıçta Huang'ın ailesi, gelinin bir şeye üzüldüğünü ve birkaç gün sakinleştikten sonra geri döneceğini düşünüyordu. Ancak zaman geçtikçe onun değerli eşyalarla birlikte kasıtlı olarak ortadan kaybolduğunu fark ettiler.

POLİSE GİTTİ

Huang, sonunda polise giderek internette tanıştığı bir kadın tarafından dolandırıldığını söyledi.

Polis, şikayet üzerine araştırmalarına başladı ve dolandırıcının kurbanlarını tuzağa düşürmek için sıklıkla ziyaret ettiği bir internet kafeye ulaştı.

GELİN KADIN DEĞİL ERKEK ÇIKTI

Polis, dolandırıcıyı kafede yakalamayı planladı ancak sürpriz bir şekilde onun yerine 27 yaşında bir adam buldu.

Dolandırıcılığa karıştığından şüphelenen polis, adamı evine kadar takip etti. Adamın evinde kadın kıyafetleri, peruklar, yüksek topuklu ayakkabılar ve çeşitli mücevherler buldular.

27 yaşındaki adam, deliller ışığında suçunu itiraf etmek zorunda kaldı. Huang ile evlenen ve tüm düğün hediyeleriyle birlikte ortadan kaybolan hamile gelin olduğunu itiraf etti. İtirafı ayrıca 11 benzer davaya daha karıştığını ortaya çıkardı.

Polis, adamın yakalanmasının ardından düğün hediyelerini Huang'a iade etti.

Kaynak: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.