Son dakika! Gaziantep’te fabrika sahibi iş adamı gözaltına alındı!
Olayın ardından fabrika sahibinin gözaltına alındığı öğrenildi.
Olay, Şehitkamil ilçesi 3. Organize Sanayi Bölgesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, bölgede faaliyet gösteren bir fabrikada henüz bilinmeyen bir nedenle buhar kazanı patladı.
Kaynar suyun altında kaldı
Patlama sırasında kazanın yakınında bulunan 16 yaşındaki işçi Abdullah Omar El Obid’in üzerine kazandaki kaynar su geldi. Ağır yaralanan genç işçi için çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.
Sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından El Obid, Şehitkamil Devlet Hastanesi OSB Ek Hizmet Binası’na kaldırıldı.
Hastanede hayatını kaybetti
Ağır yaralanan 16 yaşındaki Abdullah Omar El Obid, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
El Obid’in cenazesi, Gaziantep Adli Tıp Kurumu’nda yapılan işlemlerin ardından defnedilmek üzere yakınlarına teslim edildi.
Fabrika sahibi gözaltına alındı
Ölümlü iş kazasının ardından başlatılan soruşturma kapsamında fabrika sahibinin gözaltına alındığı öğrenildi.
Olayın meydana geliş nedeninin ve ihmallerin bulunup bulunmadığının belirlenmesi amacıyla soruşturmanın geniş çaplı olarak sürdüğü bildirildi.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.