Gaziantep’te hastanede alarm: Acil servise hasta kabulü durduruldu!
Gaziantep Abdulkadir Yüksel Devlet Hastanesi’nde, bulaşıcı hastalık şüphesi nedeniyle acil servise hasta kabulünün ikinci bir emre kadar durdurulduğu öğrenildi.
Yayınlanma:
Edinilen bilgilere göre, hastanenin acil servisine başvuran bir hastada temas yoluyla bulaşabileceği değerlendirilen bir hastalık tespit edilmesi üzerine tedbir amacıyla harekete geçildi.
Yaşanan gelişmenin ardından acil serviste yeni hasta kabulünün geçici olarak durdurulduğu belirtildi.
Söz konusu hastanın temas ettiğini ifade ettiği 2 kişinin de hastaneye getirildiği ve kırmızı alanda gözlem ile izolasyon altına alındığı öğrenildi.
Hastalık türüne ilişkin henüz resmi bir açıklama yapılmazken, hastanedeki tedbirlerin ve incelemelerin sürdüğü bildirildi.
Konuyla ilgili resmi makamlardan yapılacak açıklamalar bekleniyor.
Asayiş
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.