SON DAKİKA | Bıçaklanan Gaziantep Milletvekili Meriçi’in Durumu Kritik
CHP’nin Oğuzeli ilçesi eski üyesi olduğu iddia edilen saldırgan ise kaçtı.
Meclis çalışmalarından fırsat buldukça memleketi Gaziantep’te esnaf ve vatandaş ziyaretleri yapan Yeni Parti Milletvekili Melih Meriç, Şahinbey ilçesine bağlı 190007 Nolu sokak bulunan Lovin Maria sitesi önünde vatandaşların sorunlarını dinlerken iddiaya göre CHP’nin eski üyesi S.A.K. ile tartıştı.
tartışma sırasında S.A.K., bir anda üzerinde taşıdığı bıçağı çıkartarak Melih Meriç’e saldırdı. Bıçak darbelerine maruz kalan Meriç kanlar içerisinde yere yığılırken, saldırgan S.A.K. ise olay yerinden kaçtı.
112 Acil Sağlık ekipleri tarafından Gaziantep Şehir Hastanesi’ne kaldırılan Meriç’in, kırmızı alanda yapılan ilk müdahalenin ardından ameliyata alındığı ve durumunun kritik olduğu öğrenildi.
Olayın ardından bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edilirken, kaçan saldırgan S.A.K.’nin yakalanması için çalışmaların sürdüğü belirtildi.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.