Gaziantep’te Lüks Rezidansta Dehşet!
23 Nisan Mahallesi Yavuz Sultan Selim caddesi Kızılcık Towers adlı rezidansta meydana gelen olayda, M.Ş.Ç. (19) iş arkadaşıyla birlikte sabah kahvaltı yaptıktan sonra görevli odasına gitti. İddiaya göre aradan uzun zaman geçmesine rağmen geri dönmeyen genci merak eden iş arkadaşı telefonla aramasına rağmen açmayınca odaya girip kontrol istedi.
Kapı Pet Şişeyle Açıldı, Korkunç Manzarayla Karşılaşıldı
Meraklanıp görevli odasının önüne giden mesai arkadaşı, kapının kilitli olduğunu fark etti. Şüphe üzerine pratik bir yöntemle, pet şişe yardımıyla kapı dilini düşürerek içeri giren çalışan, korkunç manzarayla yüzleşti. 19 yaşındaki genç görevlinin koltukta kanlar içinde hareketsiz yattığı ve başından silahla vurulduğu görüldü.
Hayati Tehlikesi Devam Ediyor
İhbar üzerine adrese kısa sürede çok sayıda polis ve 112 Acil Sağlık ekibi yönlendirildi. İlk müdahalesi olay yerinde gerçekleştirilen M.Ş.Ç., ambulansla acil olarak Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınan gencin durumunun ciddiyetini koruduğu ve hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi.
Kaynak:memohaber
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.