Gaziantep'te Memur ve Müteahhitlere Rüşvet Operasyonu!

Gaziantep'te rüşvet operasyonunda son dakika! Aralarında kamu görevlileri ve müteahhitlerin olduğu 19 şüpheliden 8'i tutuklandı. Operasyonda ele geçirilen altın ve silahlar dikkat çekti.
Gaziantep'te Memur ve Müteahhitlere Rüşvet Operasyonu!

Gaziantep’te uzun süredir takibi yapılan "rüşvet ve yolsuzluk" operasyonunda yargı kararını verdi. Aralarında kamu görevlileri, denetim uzmanları ve müteahhitlerin bulunduğu kirli iş birliği deşifre edilirken, gözaltına alınan 19 şüpheliden 8’i tutuklanarak demir parmaklıklar ardına gönderildi.

Şafak Baskınıyla Gelen Servet: Altınlar ve Silahlar Ele Geçirildi

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde düğmeye bastı. Teknik ve fiziki takibin ardından belirlenen adreslere yapılan eş zamanlı operasyonlarda, rüşvet ağının boyutu da gözler önüne serildi. Yapılan aramalarda; 130 bin TL nakit para, 19 çeyrek altın, 2 tüfek, 1 tabanca ve suç faaliyetlerine ışık tutacak çok sayıda dijital doküman ele geçirildi.

Adliyede Karar Günü: 8 Kişi İçin Tutuklama Kararı

Emniyetteki sorguları tamamlanan 19 şüpheli, geniş güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edildi. Hakim karşısına çıkan zanlılardan, rüşvet çarkının kilit isimleri olduğu iddia edilen M.B., O.M.G., D.T., H.E., K.B. ve H.Ş. ile birlikte toplam 8 kişi tutuklandı. Mahkeme, 6 şüpheli hakkında adli kontrol kararı verirken, 5 şüpheli ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.