Gaziantep'te Daha 16 Yaşındaydı! Acı Son...

Gaziantep’in İslahiye ilçesi Şahmaran köyünde 16 yaşındaki bir genç, bir çiftliğin ahırında asılı halde ölü bulundu. Jandarma ekipleri olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı. İşte kahreden olayın detayları.
Gaziantep'te Daha 16 Yaşındaydı! Acı Son...

Gaziantep’in İslahiye ilçesine bağlı Şahmaran köyü çıkışında bulunan bir çiftlikte, bugün öğle saatlerinde kan donduran bir manzara yaşandı. Çiftlik çalışanlarının ahıra girmesiyle ortaya çıkan feci olayda, henüz hayatının baharında olan 16 yaşındaki bir gencin cansız bedeniyle karşılaşıldı.

Jandarma ve Sağlık Ekipleri Seferber Oldu

Ahırın içinde Suriye uyruklu genci iple direklere asılı halde gören vatandaşlar, durumu vakit kaybetmeden 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbarın ardından bölgeye kısa sürede jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı ilk incelemede, kimlik bilgileri henüz kamuoyuyla paylaşılmayan talihsiz gencin hayatını kaybettiği belirlendi.

Sır Ölüm Adli Tıp’a Taşındı

Olay yeri inceleme ekiplerinin çiftlikte ve ahır içerisinde yaptığı detaylı çalışmaların ardından, gencin cansız bedeni otopsi işlemleri için Gaziantep Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olayın bir intihar mı yoksa cinayet mi olduğu yönündeki şüpheleri aydınlatmak amacıyla jandarma ekipleri tarafından geniş kapsamlı bir soruşturma yürütülüyor. Köyde derin bir üzüntüye yol açan olayla ilgili savcılık incelemesi sürüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.