Gaziantep Belkız Mahallesi’nde Barbarlık! Sokak Ortasında İnfaz...
Gastronomi ve turizm kenti kimliğiyle dünyaya açılan Gaziantep, ne yazık ki Şehitkamil ilçesinden gelen bir şiddet görüntüsüyle sarsıldı. Belkıs Mahallesi’nde kaydedilen ve kısa sürede sosyal medyada infial yaratan görüntülerde, 3 kişilik bir grubun savunmasız bir vatandaşı araya alarak darp ettiği anlar saniye saniye kaydedildi. Bu vandallığın faillerinin kim olduğu merak konusu olurken, şehir kamuoyu "Kim bunlar?" sorusunu sormaya başladı.
Turizm Başkentine Yakışmayan Görüntüler!
Gaziantep, tarihi dokusu ve misafirperverliğiyle her yıl milyonlarca turisti ağırlarken; sokak ortasında yaşanan bu eşkıyalık, şehrin imajına adeta hançer saplıyor. Belkıs Mahallesi sakinlerinin dehşet içinde izlediği olayda, saldırganların acımasız tavırları "Huzur şehri Antep’te neler oluyor?" dedirtti. Vatandaşlar, bu tür asayiş olaylarının turizm kenti kimliğini lekelediğini ve faillerin en ağır şekilde cezalandırılması gerektiğini vurguluyor.
Emniyet Fail Avında: "Sokaklar Eşkiyaya Bırakılamaz"
Görüntülerin yayılmasının ardından Gaziantep Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin harekete geçtiği öğrenildi. Kimliği henüz belirlenemeyen 3 saldırganın yakalanması için geniş çaplı inceleme başlatıldı. Mahalle sakinleri ve sosyal medya kullanıcıları, huzurun tesisi için denetimlerin artırılmasını talep ederken, bu barbarlığın "kişisel bir husumet" mi yoksa "keyfi bir şiddet" mi olduğu araştırılıyor.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.