Gaziantep’te Feci İş Cinayeti! 60 Yaşındaki İşçi Beton Zemine Düşerek Hayatını Kaybetti

Şehitkamil’de inşaat faciası: Gaziantep’te iş kazaları alarm veriyor, yine ihmaller zinciri konuşuluyor
Gaziantep’te Feci İş Cinayeti! 60 Yaşındaki İşçi Beton Zemine Düşerek Hayatını Kaybetti

Gaziantep’te iş güvenliği bir kez daha gündemde. Şehitkamil ilçesine bağlı Taşlıca Mahallesi 70154. Cadde üzerindeki bir inşaat alanında yaşanan olay, kentteki iş kazalarının ciddiyetini bir kez daha gözler önüne serdi.

60 yaşındaki İbrahim Allawi isimli yabancı uyruklu işçi, çalıştığı inşaatta dengesini kaybederek beton zemine düştü. Olay yerine çağrılan sağlık ekipleri tarafından ağır yaralı olarak özel bir hastaneye kaldırılan Allawi, doktorların tüm müdahalesine rağmen hayatını kaybetti.

Gaziantep’te Art Arda Gelen İş Kazaları Endişe Yaratıyor

Gaziantep, son dönemde iş kazalarının ardı arkası kesilmeyen haberleriyle gündeme gelmeye devam ediyor. Özellikle inşaat sektöründe yaşanan güvenlik ihlalleri ve denetim eksiklikleri, işçilerin can güvenliğini tehdit ediyor.

Yetkililer, yaşanan bu trajik olayın ardından soruşturma başlatıldığını, olayın tüm yönleriyle incelendiğini belirtti. Gaziantep’teki iş güvenliği uzmanları ise benzer vakaların tekrar etmemesi için inşaat sahalarında sıkı denetim yapılması gerektiğine vurgu yaptı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.