Gaziantep’te Azılı Hırsız Kadın Kıskıvrak Yakalandı! 73 Yıl Hapis Cezasıyla Aranıyordu

Gaziantep’te polis ekipleri, uzun süredir aranan azılı bir suçluyu kıskıvrak yakaladı. 22 yaşındaki E.Ç., hırsızlık ve konut dokunulmazlığını ihlal suçlarından aldığı toplam 73 yıl 6 ay hapis cezası nedeniyle aranıyordu.
Gaziantep’te Azılı Hırsız  Kadın Kıskıvrak Yakalandı! 73 Yıl Hapis Cezasıyla Aranıyordu

Olay, Gaziantep’in Şehitkamil ilçesinde meydana geldi. İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yapılan istihbarat çalışmaları sonucu çeşitli illerde çok sayıda hırsızlık olayına karıştığı belirlenen E.Ç.’nin ilçeye geldiğini tespit etti. Ekipler, belirlenen adrese operasyon düzenleyerek zanlıyı kısa sürede etkisiz hale getirdi.

Yapılan sorgulamada, E.Ç.’nin Ankara, Adana, Denizli ve Konya başta olmak üzere birçok şehirde hırsızlık olaylarına karıştığı, bu suçlardan dolayı çok sayıda kaydının bulunduğu ortaya çıktı. Hakkında kesinleşmiş 73 yıl 6 ay hapis cezası bulunan zanlının, Gaziantep’e saklanmak amacıyla geldiği değerlendiriliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.