SON DAKİKA | Nurdağı Otobanı'nda Tek Şerit Tuzağı: Feci Kazada

Gaziantep'in Nurdağı ilçesi otobanında, Nurdağı'na geliş istikametindeki son tünel çıkışında feci bir trafik kazası meydana geldi. Yolun tek şeride düştüğü dar bölgede kontrolden çıkan bir araç, şiddetli bir şekilde bariyerlere çarptı.
SON DAKİKA | Nurdağı Otobanı'nda Tek Şerit Tuzağı: Feci Kazada

Gaziantep’in Nurdağı ilçesi otobanında meydana gelen kazada 6 kişi yaralandı. İddiaya göre , Nurdağı istikametine doğru ilerleyen bir otomobil, son tünelde yolun tek şeride düştüğü noktada sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu bariyerlere çarptı. Çarpmanın etkisiyle araçta bulunan 6 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Ulaşım Kontrollü Sağlanıyor

Kazanın, yolun tek şeride düştüğü kritik bir noktada yaşanması nedeniyle otoban trafiği Nurdağı istikametinde felç oldu. Kaza yapan aracın yoldan çekilmesi ve temizlik çalışmalarının tamamlanması için ekipler yoğun çaba sarf ediyor. Bölgede uzun araç kuyrukları oluşurken, trafik kontrollü olarak sağlanıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum