Gaziantep Otoyolunda Feci Kaza: Bir Kişi Hayatını Kaybetti, 1 Kişinin İki Bacağı Koptu!

Gaziantep-Nurdağı otoyolunun Gökçedere mevkisinde dün gece meydana gelen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybederken, bir kişi de ağır yaralandı. Kaza sonrası çıkan yangın ise otoyolda panik dolu anlara neden oldu.
Gaziantep Otoyolunda Feci Kaza: Bir Kişi Hayatını Kaybetti, 1 Kişinin İki Bacağı Koptu!

Edinilen bilgilere göre, kaza Gaziantep otoyolunun Nurdağı istikametine ilerleyen araçların seyri sırasında, son tünel çıkışı olan Gökçedere mevkiinde gerçekleşti. İddiaya göre, otoyolda seyir halinde bulunan iki motosiklet grubuna arkadan hızla gelen bir kurtarıcı çekici araç çarptı. Çarpmanın etkisiyle motosikletliler yola savruldu. Hemen arkadan gelen bir tır, duramayarak hem çekiciye hem de savrulan motosikletlere çarptı.

Gaziantep Osmaniye TAG otoyolunda dün akşam saatlerinde yaşanan feci kazada, freni boşalan bir TIR, yolun sağ şeridinde duran iki motosiklete çarptı. Kazada 4 motorcudan 3ʼü yaralandı isimleri öğrenilen İrem Karatutlu kaza esnasında 2 bacağını kaybederken, Mehmet Mesut Karslıoğlu ise hayatını kaybetti

Her iki ağır vasıta, motosikletleri ve üzerindeki sürücüleri metrelerce sürükledi. Çarpışmanın şiddetiyle tır ve çekici araçta yangın çıktı, alevler kısa sürede tüm aracı sardı.

1 Kişi Hayatını Kaybetti, 1 Kişinin İki Bacağı Koptu

Kaza sonrası olay yerine çok sayıda sağlık, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. İlk müdahale ekiplerinden edinilen bilgilere göre, motosikletlerden birinin sürücüsü olan erkek şahıs olay yerinde hayatını kaybetti. Diğer motosikleti kullanan kadın sürücü ise ağır şekilde yaralandı. Sağlık ekipleri, genç kadının her iki bacağının koptuğunu ve hayati tehlikesinin sürdüğünü belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.