Gaziantep’te Trafik Denetimlerinde Rekor Para Cezası! 393 Sürücüye Milyonluk Ceza Kesildi
Son bir haftalık dönemde 13 bin 424 kişinin sorgulandığı çalışmalar neticesinde hakkında aranma kararı bulunan 14 şüpheli gözaltına alındı. Emniyet güçlerinin titiz takibi kentte güvenlik seviyesinin artırılmasına katkı sağlıyor.
Trafik denetimlerine de hız veren ekipler, 393 motosiklet ve araç sürücüsüne toplamda 1 milyon 789 bin TL tutarında para cezası uyguladı. Uygulanan cezalar, kurallara uymayan sürücülere yönelik caydırıcı önlemler kapsamında değerlendiriliyor.
Gaziantep’te trafik güvenliği için denetimlerin sıkı şekilde devam edeceği, sürücülerin trafik kurallarına uyması için uyarıların süreceği ifade edildi. Yetkililer, hem trafik kazalarının önlenmesi hem de kamu düzeninin korunması adına bu tür uygulamaların devam edeceğini vurguladı.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.