Gaziantep Bayrama Acıyla Uyandı! Trafik Terörü 3 Günde 51 Kişiyi Yaraladı

Gaziantep Bayrama Acıyla Uyandı! Trafik Terörü 3 Günde 51 Kişiyi Yaraladı
​​​​​​​Gaziantep’te Kurban Bayramı, trafik kazalarıyla gölgelendi. Kent genelinde yaşanan 8 ayrı kazada tam 51 kişi yaralandı.

Aile ziyaretleri için yola çıkan vatandaşlar, dikkatsizlik ve kontrol kaybı nedeniyle hastanelik oldu. Bayram neşesi yerini siren seslerine bıraktı.

Fıstık Bahçesine Uçtular: 4 Yaralı

Şehitkamil ilçesine bağlı Bilek Mahallesi 12021 Nolu Cadde üzerinde meydana gelen en çarpıcı kazada, köye bayram ziyareti için giden bir aile büyük tehlike atlattı. Kimliği henüz açıklanmayan sürücünün kullandığı hafif ticari araç, direksiyon hâkimiyetinin kaybedilmesi sonucu yoldan çıkarak fıstık bahçesine uçtu. Araçta bulunan 4 kişi yaralandı.

Kazayı gören vatandaşların ihbarıyla olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, 112 ekiplerinin ilk müdahalesi sonrası ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Şahinbey’de Araçlar Kafa Kafaya Çarpıştı

Bir diğer kaza ise Şahinbey ilçesi Güneş Mahallesi 87012 Nolu Sokak’ta yaşandı. İki otomobilin çarpıştığı kazada 4 kişi yaralandı. Kazaya karışan araçlar kullanılamaz hale gelirken, yaralılar hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Her iki kaza için de soruşturma başlatıldı.


Bayram Tatili Kanlı Geçiyor: 8 Kazada 51 Yaralı

Gaziantep’te bayram tatilinin ilk üç gününde yaşanan toplam 8 ayrı trafik kazasında 51 kişi yaralandı. Yetkililer, sürücüleri aşırı hız ve dikkatsizlik konusunda uyardı. Bayram boyunca şehir içi ve şehirler arası trafikte denetimlerin sıkı şekilde sürdüğü ifade edildi.

Yetkililerden Uyarı: Kurban Bayramı Bayram Gibi Geçsin

İçişleri Bakanlığı’nın radar, dron ve cezai tedbirlerle trafik kazalarının önüne geçmeyi hedeflediği bu bayramda Gaziantep’teki tablo üzücü. Sağlık ve güvenlik ekipleri kent genelinde teyakkuz halinde çalışırken, vatandaşlardan dikkatli ve sabırlı sürüş bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.