Gaziantep’te Bayram Öncesi Sıkı Trafik Denetimi! 117 Noktada Radar, Binlerce Personel Görevde
Gaziantep Vali Vekili İlker Eker, İl Emniyet Müdürü Celal Özcan ve İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Halil Şen ile birlikte, Gaziantep-Kahramanmaraş karayolundaki uygulama noktasında sürücülere trafik kurallarına uyma çağrısı yaptı.
Eker, özellikle emniyet kemeri kullanımının ve hız limitlerine riayetin hayati önem taşıdığına vurgu yaparak, sürücülere bayram yolculuklarında dikkatli olmaları konusunda uyarılarda bulundu. Denetim sırasında çocuklara şeker ve oyuncak da dağıtıldı.
Gaziantep genelinde 117 farklı noktada radar denetimi yapılacak. İl Emniyet Müdürlüğü, şehirlerarası otobüs terminalleri ve AVM gibi yoğun bölgelerde KGYS sistemleriyle trafik anlık takip edilecek. Bayram süresince toplam 4 bin 756 personel görev yapacak. Emniyet, jandarma, AFAD, 112 ve İl Tarım ve Orman müdürlüğü personelleri de denetimlerde aktif rol alacak.
Vali Vekili İlker Eker, “Bayram tatilinde vatandaşlarımızın can güvenliği için her türlü tedbiri aldık. Kurallara uyularak bu bayramın kazasız, belasız geçmesini diliyoruz” dedi.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.