Gaziantep’te Dehşet! Genç Kadın Binadan Düştü

Gaziantep’te Dehşet! Genç Kadın Binadan Düştü
Gaziantep’te ikinci kattan düşen genç kadın ağır yaralandı. Olay, mahalle sakinlerinde büyük korkuya neden oldu.

Gaziantep’in Şehitkamil ilçesine bağlı Değirmiçem Mahallesi’nde sabah saatlerinde yaşanan olayda, Mehmet Emin Kılıçkale Caddesi üzerindeki bir apartmanın ikinci katından bir kadın henüz bilinmeyen bir nedenle aşağıya düştü. Görgü tanıklarının iddialarına göre, düşme anı büyük bir gürültüyle gerçekleşti ve çevredekiler hemen yardıma koştu.

Olayı gören vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından olay yerinde ilk müdahalesi yapılan genç kadın, ambulansla en yakın hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralının durumunun ciddi olduğu öğrenildi.

Kendi mi atladı? İtildi mi?

İlk belirlemelere göre, kadının ikinci kattan atladığı yönünde bilgiler elde edilirken, olayla ilgili netlik kazanması için polis ekipleri soruşturma başlattı. Çevredeki güvenlik kameraları ve tanık ifadeleri detaylı bir şekilde inceleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.