Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) otoyolu'nda karton yüklü tır alev alev yandı
Yayınlanma:
Alınan bilgiye göre, Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) otoyolu Damlama bölgesinde bulunan bir petrol istasyonu içerisinde park halinde olan karton yüklü tırda henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.
Alınan bilgiye göre, Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) otoyolu Damlama bölgesinde bulunan bir petrol istasyonu içerisinde park halinde olan karton yüklü tırda henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Haber verilmesi üzerine bölgeye Mersin Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri sevk edildi. Ekipler, kısa sürede olay yerine ulaşarak yangına müdahale etti. Ekiplerin müdahalesi ile alevler söndürülürken araçta maddi hasar oluştu.
Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) otoyolu'nda karton yüklü tır alev alev yandı #SONDAKİKA #Gaziantephttps://t.co/4Z06N3LONO pic.twitter.com/IwinjFtJxi
— Gaziantep Olay (@GaziantepOlay) March 5, 2025
Yangınla ilgili inceleme başlatıldı.
Asayiş
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.