Gaziantep'te İşçiler ve Emniyet Güçleri Arasında Arbede

Gaziantep'te İşçiler ve Emniyet Güçleri Arasında Arbede
Gaziantep'te işçiler, düşük maaşlarını protesto etmek amacıyla Demokrasi Meydanı'nda toplandı. Protesto yapan işçiler ile polisler arasında zaman zaman arbede yaşanıyor.

Gaziantep'te işçiler, Gaziantep Sanayi Bölgesi'ndeki düşük maaşları protesto ediyor. Valilik tarafından alınan yasak kararına rağmen işçiler, bugün saat 11.00'da Demokrasi Meydanı'nda toplandı.

Gaziantep'te eylem yapmak isteyen gruba polis izin vermedi. Bir anda ortalık karıştı. Eylemcilerle polis arasında sert tartışmalar yaşandı.

Günlerdir devam eden işçi eylemlerinde Valilik enteresan şeyler olduğunu ve şehir dışından farklı kişilerin gelerek bildiriler dağıttığını açıklamış ve eylem yasağı getirmişti. Ancak yasağa rağmen eylem yapılmak istendi. Polis de geniş güvenlik önlemleri almıştı. Bir anda ortalık karıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.