Gaziantep'in Korku Mahallesi HacıBaba! Peş Peşe 2 Olayda Kan Döküldü!
Yayınlanma:
Gaziantep, Şehitkamil İlçesi'nde bulunan Hacıbaba Mahallesi'nde gece ve akşam saatlerinde yaşanan iki ayrı bıçaklı saldırı sonucunda iki kişi yaralandı.
İlk olay, gece yarısı Hacıbaba Mahallesi 31005 Sokak'ta gerçekleşti. Bir kişi, kimliği belirsiz bir saldırgan tarafından bıçakla yaralandı. Çevredeki vatandaşların durumu fark etmesi üzerine 112 Acil Yardım ekibi hemen olay yerine çağrıldı. Yaralı, sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.
DEHŞET MAHALLESİNDE 2. OLAY
Bugün akşam saatlerin'de Şehitkamil'e bağlı Hacıbaba'da meydana gelen bir diğer tartışma da kanlı bitti. İki kişi arasında çıkan tartışma büyüyerek kavgaya dönüştü ve taraflardan biri diğerini bıçakla yaraladı. 112 Acil Sağlık ekiplerinin müdahalesi ile yaralı, hastaneye sevk edildi.
Asayiş
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.