Gaziantep HAKAN FİDAN'ın OPERASYONLARINI KONUŞUYOR!
Son günlerde Mardin, Şanlıurfa, Gaziantep, Kilis ve Hatay sınırlarında yoğun bir şekilde sınır dışı edilen Suriyelilerin kişi başı 4 bin dolar karşılığında tekrar Türkiye'ye gizlice sokuldukları öğrenildi.
Yayınlanma:
Öte yandan bu suç çetelerine karşılık eski MİT Başkanı ve şimdiki Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'ın talimatı ile operasyon düzenlendi.
Bir paşa yakalandı!
Geçtiğimiz günlerde Milli Savunma Bakanlığı (MSB) kaynakları, Suriye'de görev yapan bir tugay komutanının makam aracıyla insan kaçakçılığı yapıldığı haberlerini doğruladı. Birlik komutanı tuğgeneralin emekliliğe sevk edildiği belirtilen açıklamada, koruma personeli ve emir astsubayının da tutuklandığı bilgisi verildi.
Operasyonlar devam ediyor!
Yapılan operasyonlarda çok sayıda organizatörün yakalandığı ve yakalanan Suriyelilerin tekrar sınır dışı edildiği öğrenildi.
Asayiş
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.