Gaziantep’li ünlü sanayicinin sır ölümü! Kaza mı cinayet mi?

Gaziantep’li ünlü sanayicinin sır ölümü! Kaza mı cinayet mi?
1970 yılından beri Halı ve İplik Sektöründe faaliyet gösteren Polysan Tekstil A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Çapkur'un geçtiğimiz hafta Şehitkamil İlçesindeki Erikçe Ormanı'nda geçirdiği motor kazası sonucu hayatını kaybederken;

Olay 27 Nisan’da yaşandı!
Çapkur'un ölümü hakkında şok bir iddia ortaya atıldı. İddialara göre Çapkur'un başına taşla vurularak öldürüldüğü ve daha sonrada cinayete kaza süsü verildiği söylendi.

Çapkur motor sevdalısı!

Gaziantep'in ünlü sanayicisi Orhan Çapkur'un motor tutkunu olduğu öğrenildi. Aynı zamanda sık sık motor gezisine de çıkan Çapkur tüm gezilerinde güvenlik önlemlerini almayı ise ihmal etmezdi. Öte yandan geçirdiği kaza sonrası hayatını kaybeden Çapkur'un tüm önlemleri almasına rağmen böyle bir kazada hayatını kaybetme ihtimalinin az olduğu söylendi.


Cinayet iddiaları

Ünlü iş adamı Orhan Çapkur'un kazaya mı yoksa cinayete mi kurban gidip gitmediği henüz netleşmezken ünlü sanayici önceki gün Gaziantep Asri Mezarlıkta bulunan Bahattin Nakıpoğlu Camii'nde kılınan öğlen namazının ardından toprağa verildi.

Herkes merak ediyor!

Polysan Tekstil A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Çapkur'un Erikçe'de ki şok ölümü herkes tarafından merak edilirken ünlü sanayicinin ölüm sebebi ise araştırılıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.