Gaziantep Abdulkadir Güllüoğlu KYK Kız Öğrenci Yurdunda Protesto

Gaziantep’in Batıkent Mahallesinde bulunan KYK Kız Öğrenci Yurtlarında öğrenciler asansörlerin arızalanmasından dolayı yaşadıkları sıkıntıları ve endişelerini anlatmak için yurt binası önünde protesto gösterisi başlatarak seslerinin duyulmasını istiyorlar

Gaziantep’in Batıkent Mahallesinde yer alan KYK Kız Öğrenci Yurtlarında öğrenciler asansörlerin arızalanmasından dolayı yaşadıkları sıkıntıları anlatmak için protesto gösterisi başlattı. Öğrenciler yurt önünde toplanarak alkışlar eşliğinde KYK hakkında sloganlar atarken çevre apartmanlardaki vatandaşlar tarafından da desteklendiler. Asansörlerin sürekli bozuk olduğunu ifade eden öğlenciler arkadaşlarının asansörde kaldığını ve yurt yetkililerinin bozuk asansörlerin onarımı için gerekeni yapmadığını ifade ettiler.

KYK Bize Mezar Olamaz

Son dönemlerde Türkiye genelinde yaşanan asansör sıkıntısı Gaziantep’e de sıçradı. Gaziantep’te bulunan KYK yurtlarının bir çoğunda yaşanan bu sıkıntı sonunda öğrencileri sokaklara dökerek protesto gösterisi yapmalarına neden oldu. Bakıkent Mahallesinde bulunan KYK Kız Öğrenci yurdundan sürekli yaşanan ve öğrencileri canından bezdiren asansör sorununu yetkililer tarafından çözüm bulunmazken öğrenciler Gaziantep Valisi Kemal Çeber’den yardım istedi. "KYK Bize Mezar Olamaz" sloganlarıyla KYK’yı protesto eden öğrenciler yemeklerin de çok kötü olduğunu ifade ederek her an zehirlenme tehlikesi geçirdiklerini söylediler. Protesto gösterilerinin asansörlerdeki sorunlar çözülene kadar devam edeceğini ifade eden kız öğrenciler gerekirse geceyi sokakta geçireceklerini sözlerine eklediler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.