Fatma Şahin’den 41 Yıllık Çiftlere Sürpriz

Gaziantep’te aile değerlerini güçlendirecek özel bir proje hayata geçiriliyor. Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, evliliklerini 41 yıl boyunca sürdüren çiftleri Umre’ye gönderme kararı aldı.

Başkan Fatma Şahin tarafından müjdelenen proje, sadece dini bir yolculuk değil, aynı zamanda uzun soluklu birlikteliklerin onurlandırılması açısından da büyük önem taşıyor.

Aile Birliğine Katkı Sağlayacak

2025 Aile Yılı kapsamında düzenlenen bu özel proje, toplumsal dayanışmayı artırmayı ve aile kurumunu desteklemeyi hedefliyor. Yıllardır birlikteliklerini sürdüren çiftler, kutsal topraklarda manevi bir yolculuğa çıkarak evliliklerini taçlandıracak. Proje sayesinde hem aile bağlarının hem de toplumsal değerlerin daha da güçlenmesi amaçlanıyor.

Başvurular Büyük İlgi Gördü

Daha önce Hac veya Umre deneyimi yaşamamış olan birçok çiftin başvurduğu proje, Gaziantep’te yoğun ilgiyle karşılandı. Belediyenin bu anlamlı girişimi, vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı.

Protokol İmza Töreni Bugün

Projenin resmileşmesi için beklenen protokol imza töreni bugün gerçekleşiyor. 7 Eylül Pazar günü saat 12.00’de Şahinbey Kongre ve Sanat Merkezi’nde düzenlenecek törenle birlikte projenin işleyiş süreci ve takvimi netleşecek.


Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Yaşam Haberleri