Gaziantep FK Başkanlığına Talip Ama Beşiktaş Kongre üyesi! İbrahim Onur Ağalın’dan kafa karıştıran adaylık iddiası!

Ağalın’ın başkanlık için çalışma yürüttüğü bir yönetim hazırlığında olduğu konuşuluyor. Ancak Ağalın’ın ismi gündeme geldikçe taraftarların dikkat çektiği bir konu da büyümeye başladı.

Gaziantep FK’nın başına geçmeye hazırlandığı öne sürülen Ağalın’ın aynı zamanda Beşiktaş Kongre Üyesi olması ve Gaziantep Beşiktaşlılar Derneği içerisinde yer alması, kırmızı-siyahlı taraftarların bir bölümünde soru işaretlerine neden oldu.

Yıllardır İstanbul kulüplerinin gölgesinde kalmamak için mücadele veren Gaziantep FK’nın, şehirle bütünleşmiş ve aidiyeti tartışılmayacak bir yönetim anlayışına ihtiyaç duyduğunu savunan taraftarlar, “Gaziantep FK başkanı başka bir kulübün kongre üyesi olabilir mi?” sorusunu yüksek sesle sormaya başladı.

Birçok taraftar için mesele sadece bir takım tutma meselesi değil. Çünkü kongre üyeliği sıradan taraftarlıktan farklı olarak kulübe resmi aidiyet anlamı taşıyor. Bu nedenle Gaziantep FK’nın en üst makamına talip olan bir ismin başka bir kulübün kongre üyesi olması, şehir kamuoyunda doğal olarak tartışılıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri