Fransa’dan Gaziantep FK’nın Yıldızına 7 Milyon Euro Teklif Edildi

Gaziantep FK’nın golcüsü Mohamed Bayo’ya Lille’den 7 milyon Euro’luk teklif. Avrupa ve Arabistan kulüplerinin ilgisi artıyor, transfer ihtimali güçleniyor.

Gaziantep FK formasıyla son haftalarda çıkış yakalayan Mohamed Bayo, transfer piyasasının en çok konuşulan isimlerinden biri haline geldi. Attığı goller ve sahadaki etkinliğiyle dikkat çeken golcü oyuncu, hem Avrupa kulüplerinin hem de Körfez ekiplerinin yakın takibine girdi.

Oyuncunun performansındaki istikrar, sezon sonu yaklaşırken kulüplerin ilgisini daha da artırdı.

Fransa’dan Ciddi Hamle: Lille Devrede

Fransız temsilcisi Lille OSC’nin, Bayo için yaklaşık 7 milyon Euro seviyesinde bir teklif hazırladığı öğrenildi. Ancak Fransız ekibinin transferde aceleci davranmadığı ve sezon sonuna kadar oyuncunun durumunu yakından izlemeyi planladığı ifade ediliyor.

Bayo’nun Fransa pazarında tanınan bir isim olması da bu ilgiyi güçlendiren önemli faktörler arasında gösteriliyor.

Sözleşme Detayı Dikkat Çekiyor

Gaziantep FK cephesinde ise oyuncunun sözleşmesindeki satın alma opsiyonu yaklaşık 4 milyon Euro civarında bulunuyor. Bu durum, kulüp açısından önemli bir avantaj yaratırken, yüksek tekliflerin gelmesi halinde transfer sürecinin hızlanabileceği konuşuluyor.

Yönetimin, oyuncunun performansını ve gelecek teklifleri dikkate alarak sezon sonunda karar vereceği belirtiliyor.

Ayrılık İhtimali Güçleniyor

Artan ilgi ve yükselen piyasa değeri, Bayo’nun Gaziantep kariyerinde sona yaklaşıldığı yorumlarını beraberinde getirdi. Özellikle Avrupa’dan gelen teklifler, transfer ihtimalini daha da güçlendiriyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri