Gaziantep FK formasıyla sahaya çıkan milli futbolcu Tayyip Talha Sanuç, Beşiktaş ile oynanan karşılaşmada yaşanan sert müdahale sonrası hastaneye kaldırıldı. Yapılan kontrollerde başarılı savunma oyuncusunun sol üst çene kemiğinde kırık tespit edildi.
Kulüpten yapılan resmi açıklamaya göre, talihsiz futbolcu Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Hakan Ağır tarafından ameliyata alındı. Gerçekleştirilen operasyonun başarıyla tamamlandığı ve oyuncunun sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.
Gaziantep FK’dan Sağlık Durumu Açıklaması
Gaziantep FK sağlık ekibi tarafından yapılan bilgilendirmede, Tayyip Talha Sanuç’un tedavi sürecinin yakından takip edileceği ve kısa süre içerisinde rehabilitasyon programına başlanacağı ifade edildi. Kulüp yönetimi ve takım arkadaşları, milli oyuncuya geçmiş olsun dileklerini iletti.
Haber: Hamza Aytop