Gaziantep FK – Kocaelispor Maçının Saati Değişti! İşte Yeni Saat

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), A Milli Erkek Basketbol Takımı’nın 2025 Avrupa Basketbol Şampiyonası final maçı nedeniyle Trendyol Süper Lig’deki karşılaşmaların başlama saatlerinde değişiklik yaptı.

Gaziantep FK – Kocaelispor Maçı 19.00’da Oynanacak

TFF’nin resmi internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, 14 Eylül 2025 Pazar günü saat 20.00’de oynanması planlanan Gaziantep FK – Kocaelispor karşılaşması, saat 19.00’a alındı.

Aynı şekilde, Fenerbahçe – Trabzonspor müsabakasının başlama saati de basketbol milli takımımızın final maçıyla çakışmaması için 20.00’den 19.00’a çekildi.

Basketbol Milli Takımına Destek Vurgusu

TFF’den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
“Trendyol Süper Lig Mehmet Ali Yılmaz Sezonu’nun 5. haftasında, 14 Eylül 2025 Pazar günü saat 20.00’de oynanması planlanan Fenerbahçe – Trabzonspor ve Gaziantep FK – Kocaelispor müsabakalarının başlama saatleri, A Milli Erkek Basketbol Takımımızın TSİ 21.00’de Almanya ile oynayacağı EuroBasket 2025 Finali ile çakışmaması adına kulüplerin ortak kararıyla 19.00 olarak güncellenmiştir.”

Federasyon, açıklamanın sonunda Türk basketbol tarihinin en önemli karşılaşmalarından birine çıkacak olan A Milli Erkek Basketbol Takımı’na başarı dileklerini iletti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri