Gaziantep Basketbol’dan Kadroya Genç Takviyeler

Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Gaziantep Basketbol, kadrosuna iki genç ve yetenekli ismi daha katarak rotasyonunu güçlendirdi.

Kırmızı-siyahlı ekip, geçtiğimiz hafta gerçekleştirdiği ardı ardına transfer hamlelerine bir yenisini daha ekledi.

Berke Atar ve Mert Konuk Gaziantep’te

Gaziantep ekibi, geçen sezon Ankaragücü forması giyen uzun oyuncu Berke Atar ile şampiyon Trabzonspor’un genç yıldızı Mert Konuk’u renklerine bağladı. Her iki oyuncunun da pota altındaki mücadeleye ve takımın fiziksel gücüne katkı sunması bekleniyor.

Transferlerin ardından açıklama yapan kulüp yetkilileri, genç ve dinamik bir kadro kurma hedefi doğrultusunda çalışmaların son aşamaya geldiğini belirtti. Takım, yeni sezon öncesi kadro mühendisliğini büyük ölçüde tamamlamış durumda.

Sezon Hazırlıkları Başlıyor

Kadrosuna kattığı yeni isimlerle dikkat çeken Gaziantep Basketbol, birkaç transferin ardından sezonun ilk antrenmanı için parkeye inmeye hazırlanıyor. Teknik heyet ve oyuncuların hafta başında bir araya gelerek yeni sezon çalışmalarına resmen başlayacağı öğrenildi.

Kulüp kaynakları, hazırlık sürecinin verimli geçirilmesi için planlanan kamp programının kısa süre içinde açıklanacağını duyurdu. Taraftarların ise genç ve mücadeleci kadroya olan ilgisinin artması bekleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri