Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Gaziantep FK, mevcut kadrosunda 18-19 oyuncu bulunduğunu, bu sayının yeterli olmadığını belirterek transfer çalışmalarını hızlandırdı. Taraftarların heyecanla beklediği açıklama kulüp başkanı Memik Yılmaz’dan geldi. Başkan Yılmaz, "Transfer komitemizle birlikte yoğun bir çalışma yürütüyoruz. Sağ bek, sol bek, stoper, orta saha ve forvet mevkilerine 4 ila 5 oyuncu takviyesi yapmayı hedefliyoruz" dedi.
"Piyasa Çok Yüksek, Ama Acele Etmeyeceğiz"
Gaziantep FK Başkanı, mevcut transfer piyasasının yüksekliğine de dikkat çekerek, "Şu anda futbolcuların talepleri oldukça yüksek. Bu nedenle aceleci davranmak istemiyoruz. Doğru oyuncuları doğru şartlarda kadromuza katmak istiyoruz" açıklamasında bulundu.
Yılmaz ayrıca, transferde hem genç hem de tecrübeli isimleri bir araya getirerek dengeli bir kadro kurmayı hedeflediklerini de vurguladı. Kulübün finansal yapısını bozmadan, rekabetçi ve mücadeleci bir takım oluşturulacağını belirtti.
Kırmızı-Siyahlılar’da Hedef: Üst Sıralar
Geçtiğimiz sezon ligde zaman zaman zor anlar yaşayan Gaziantep FK, bu sezon işi şansa bırakmak istemiyor. Yapılacak transferlerle özellikle savunma hattını ve hücum gücünü artırmayı amaçlayan Kırmızı-Siyahlı ekip, taraftarlarına umut veren bir takım vadediyor.
Taraftar Heyecanla Bekliyor
Memik Yılmaz’ın açıklamaları sosyal medyada da büyük yankı uyandırdı. Gaziantepli futbolseverler, özellikle forvet hattına yapılacak takviyeyi merakla bekliyor. Geçtiğimiz sezon gol yollarında yaşanan sıkıntıların bu sezon çözüme kavuşması bekleniyor.