Maça hızlı başlayan kırmızı-siyahlılar, Maxim’in penaltı golü ve Ndiaye’nin şık vuruşuyla ilk yarıyı 2-0 önde tamamladı. Ancak ikinci yarıda kalesinde üst üste goller gören Gaziantep FK, sahadan 2-2’lik beraberlikle ayrıldı.
Ligde iddiası kalmayan iki takımın maçında fırsatları değerlendiremeyen Gaziantep temsilcisi, son iki haftada üst üste berabere kalarak taraftarlarını hayal kırıklığına uğrattı. Teknik direktör Kürşat Daloğlu ise maç sonrası yaptığı açıklamada, “Devre arasında daha iyi müdahale etmeliydim” sözleriyle eksiklerine dikkat çekti.
Bu sonuçla Gaziantep FK, sezonun son maçına galibiyetle veda edemedi. Takımın evindeki bu beraberlik performansı, kırmızı-siyahlı taraftarlar arasında üzüntüye yol açtı.