Sermet Atay’dan Gaziantep OSB Yönetimine Tebrik Mesajı

MHP Gaziantep Milletvekili Sermet Atay, Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyeti’nde belirlenen yeni dönem yönetimiyle ilgili açıklamada bulundu.

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Atay, yeni yönetimin Gaziantep’e hayırlı olmasını temenni ederek, göreve gelen isimleri tebrik etti. Atay açıklamasında, “Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyeti’nde belirlenen yeni dönem ve yönetimin Gazi şehrimize hayırlı olmasını diliyor, Cengiz Şimşek’i ve heyet üyelerini tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

Gaziantep sanayisinin önemli merkezlerinden biri olan OSB’de yeni dönemde alınacak kararlar ve hayata geçirilecek projeler iş dünyası tarafından da yakından takip ediliyor.

Yeni yönetimin, sanayi yatırımları, üretim kapasitesi ve istihdam alanlarında atacağı adımların Gaziantep ekonomisine katkı sağlaması bekleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Siyaset Haberleri