Olay, Gaziantep Şehitkamil Devlet Hastanesi Acil Servisi’nde yaşandı. Edinilen bilgilere göre, görevli sağlık personeli bir hastanın tetkikleri için onu röntgen birimine götürdü. Görev bilinciyle hastayı röntgen masasına dikkatlice yerleştirmeye çalışan personel, bu sırada hasta yakınlarının sözlü tacizine maruz kaldı.
"Benim vergimle maaş alıyorsun" diyerek küfür ve hakaretler savuran şahıslar, personelin işine odaklandığı o savunmasız anı fırsat bildi. Sağlık personeli hastayı masaya yatırdığı sırada, saldırganlar arkadan hunharca saldırdı.
Kulağına 5 Dikiş Atıldı, Dudağı Patladı!
Acil serviste yankılanan saldırı sonrası mesai arkadaşları yardıma koştu. Alçak saldırı neticesinde kanlar içinde kalan sağlık çalışanının kulağının arkasında derin bir kesik oluştu ve 5 dikiş atıldı. Darbelerin etkisiyle alt dudağı patlayan personel, aynı çalıştığı hastanede tedavi altına alındı.
Hastane yönetimi ve sağlık sendikaları olayı şiddetle kınarken, saldırganların emniyet güçleri tarafından gözaltına alındığı öğrenildi.