Koronavirüs Döneminde Tatile dikkat!

2019 yılının son aylarından beri koronavirüs pandemisi ile mücadele ediyoruz. Her ne kadar aşılamalar sayesinde önemli bir yol katetmiş olsak da yine de temizlik, hijyen ve mesafe kurallarına dikkat etmek gerekli. Şu sıralarda sıcaktan bunalan halkımız, kendini tatil yörelerine atarken, dikkat edilmesi gereken kuralları da unutmamaları gerekiyor.
Yani güzel bir tatil sayesinde yenilenme mevsimi olan yazı da gerekli önlemleri alarak geçirmek şart! Peki, koronavirüs döneminde tatilde nelere dikkat etmeli?
Yılın yorgunluğunu atmak, hatta mümkün olduğunca evde kaldığınız ayların acısını güzel ve kontrollü bir tatil eşliğinde çıkarmak istiyorsunuz. Hakkınız! Tabii ki öncelikle bir tatil planı yapmak gerekiyor. Doğru bir planlama ise yaz döneminde corona virüsten korunmanıza yardımcı olabilir!
Tatil seçeneklerini incelerken mümkün olduğunca sakin, izole lokasyonları, mümkünse butik otelleri tercih etmek sağlıklı olabilir. Bu sayede isteklerinize uygun kamp alanını bulmak hem de ihtiyaç duyabileceğiniz kamp malzemeleri önerilerini dikkate almanızı tavsiye ederim…

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yazar Yazıları Haberleri