Saat 20.00’de başlayacak konser, Oğuzeli Belediyesi önünde gerçekleştirilecek ve bölge halkına unutulmaz bir müzik akşamı yaşatmayı hedefliyor.
Belediye tarafından yapılan açıklamada, konserin Gaziantep Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle organize edildiği vurgulandı. Açıklamada, “Mahallemde Konser Var! Büyükşehir Belediyemiz tarafından düzenlenen bu özel etkinlikte, 8 Ağustos Pazar günü saat 20.00’de Oğuzeli Belediyemiz önünde tüm hemşehrilerimizle buluşmayı sabırsızlıkla bekliyoruz” ifadeleri yer aldı.
Bu organizasyon, Gaziantep’in kültürel ve sosyal hayatına renk katmayı amaçlıyor. Vatandaşlar, müzik dolu bu akşamda bir araya gelerek hem eğlenecek hem de dayanışma ruhunu pekiştirecek.
Oğuzeli Belediyesi yetkilileri, pandemi koşulları göz önünde bulundurularak gerekli tüm sağlık tedbirlerinin alınacağını, etkinliğin güvenli ve konforlu bir ortamda gerçekleşeceğini de belirtti.
Bölge halkı, 8 Ağustos akşamı başlayacak bu müzik şölenine davet edilirken, etkinlikte yer alacak sanatçılar ve konser programı ile ilgili detayların önümüzdeki günlerde paylaşılacağı bildirildi.