Seren Serengil ve Ebru Gündeş Resmen Birbirini Yedi! Bu Sözler Düşmana Bile Söylenmez Şok Olacaksınız!

Magazin gündeminin nabzını tutan Söylemezsem Olmaz programı, şimdilerde yeni skandallarla ekranlara gelmeye devam ediyor. Programda yorumculuk yapan Seren Serengil, Ebru Gündeş hakkında öyle laflar etti ki ortalık yerinden oynadı. Bu iddialardan sonra ikili arasında büyük bir kavga çıkacağı konuşuluyor. İşte, Seren Serengil ve Ebru Gündeş arasında yaşanan tartışmanın merak edilen tüm detayları.

Beyaz TV ekranlarında milyonlarca izleyici tarafından merakla takip edilen Söylemezsem Olmaz programında yorumculuk yapan Seren Serengil, gün geçtikçe farklı skandallara imza atmaya devam ediyor. Yer aldığı programda Ebru Gündeş konusu açılınca sinirden zıplayan ünlü isim, geçtiğimiz günlerde Ebru Gündeş’in paralı insanlarla sevgili olduğunu iddia etmişti.


Seren Serengil, her geçen gün farklı iddialar ortaya atmaya devam ediyor. Gençlik yıllarından beri Ebru Gündeş ile yıldızı barışmadığı bilinen Serengil, geçtiğimiz programda Ebru Gündeş için skandal ifadeler kullandı. Bu yorumlardan sonra ikilinin birbirine gireceği konuşulmaya başlandı. İşte, Seren Serengil ve Ebru Gündeş arasında yaşanan atışmanın merak edilen tüm detayları.


Seren Serengil Ebru Gündeş’e Şok Eden Bir Göndermede Bulundu!
Söylemezsem Olmaz programında yorumculuk yapan Seren Serengil, geçtiğimiz günlerde yine Ebru Gündeş’i hedef almıştı. Ünlü sanatçının adını duymaya dahi tahammül edemeyen Serengil, ‘’Ebru’nun parasız biriyle birlikte olabileceğini ben düşünmüyorum.’’ diyerek skandal ifadelere imza atmıştı. Ayrıca Seren Serengil, kısa süre önce albüm çıkardığı için programda Ebru Gündeş şarkıları çalmaya başlayınca sinirden ne yapacağını şaşırdı. Ebru Gündeş hakkında şok ifadelere yer veren Seren Serengil nedeniyle ikili arasındaki iplerin artık tamamen kopacağı iddia ediliyor.

Seren Serengil Programda Ebru Gündeş Şarkısı Çalınca İsyan Etti!
Geçtiğimiz hafta Seren Serengil’in yorumculuk yaptığı Söylemezsem Olmaz programında Ebru Gündeş şarkıları çalmaya başlayınca veryansın etti. Serengil, ‘’Reji, programa neden Ebru Gündeş şarkıları eşliğinde başladık? Ebru Gündeş’in şarkıları neden burada çalıyor ki? Beni mahkemeye verdi, bize etmediği kalmadı. Niye onu ödüllendirmeye çalışıyorsunuz anlam veremiyorum. Rejinin bu konuda bir şey söyleme hakkı yok. Gerçekten artık burama kadar geldi. Bu programda ben varsam Ebru Gündeş şarkılarını çalmayacaksınız. Konusunu tabi ki konuşurum fakat şarkısını açmanızı istemiyorum.’’ çıkışında bulundu. Şimdilerde Ebru Gündeş’in şok sözlere nasıl bir tepki vereceği merakla bekliyor. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri